domingo, 5 de abril de 2015

Déu va crear el món?



Feta per: Diosvive

3 comentarios:

  1. Raül Moreno Raya
    Personalment, jo no crec en Déu i tampoc crec que ell hagi creat el món. Avui dia, els adolescents com nosaltres creixem rebent una educació des del punt de vista científic i s'ensenya la part de l'Evolució com a origen de l'home o les galàxies per explicar la creació del món.
    A part d'això, tot depèn de l'educació que reps a casa. Segurament, si la teva família segueix els pensaments de l'esgésia i és creient tu pensaràs que Déu és el creador del món i que hi ha una força superior que ens observa, però en el meu cas i gràcies als descobriments humans trobats, afirm-ho amb contundència que Déu no existeix i, per tant, Déu no va crear el món. Però repeteixo que és una qüestió de fe.

    ResponderEliminar
  2. Enric Arnedo Carrasco6 de abril de 2015, 12:27

    No, no podem respondre aquesta pregunta amb total certesa ya que es una cuestio de fe. Yo personalment no crec en Déu pero tampoc puc dir amb certesa de que sigui mentida ya que nomes es la meva opinio i no es pot donar una resposta universal per aquesta pregunta perque no ho sabem.
    Hauriem de donar el benefici del dubte i donar a pensar a cada persona i respetar totes les opinions respecte a la religio,

    ResponderEliminar
  3. Pau Planell Molist6 de abril de 2015, 12:51

    La pregunta està mal formulada. Món a que fa referència? La paraula Món es molt genèrica, tan es pot referir al planeta Terra en si, tan al Univers sencer o fins i tot espais desconeguts.
    Referint-se a la Terra, doncs la resposta queda anul·lada ja que està desmostrat científicament el seu inici ja que procedeix de processos anteriors com el Big Bang.
    Tot i això, és cert que el principi mai és podra demostrar perquè no existeix. Alguna acció sempre va ocassionada per una altra. I això es infinit. Com demostra la primera via de Sant Agustí, al principi de tot ha d'existir algo que empenyi l'acció següent, però, on es aquest fènomen? Algun ho podràn anomenar Déu però nomès per el simple fet de necessitar creure en algo per arreglar la pròpia vida quotidiana. Ara bé, no es pot ni afirmar ni negar l'existència d'algo, en aquest cas, Déu.
    Mai és podra conèixer tot encara que l'ésser humà ho desitgi.

    ResponderEliminar