lunes, 19 de octubre de 2015

És cert que no ens podem banyar dues vegades al mateix riu?


Feta per: STYLO

7 comentarios:

  1. Sí i no. Depèn del concepte que tinguis de riu, si entens el riu com a riu, el conjunt, et fa pensar en què no, que és sempre el mateix riu, no s'ha mogut. Però si entens el concepte de riu com a l'aigua que hi circula, realment doncs, sí es cert perquè l'aigua esta en constant moviment, en el moment en què et tornis a banyar la "gota" on t'havies banyat ja esta riu avall, per tant la part d'aigua que constituia aquella zona és diferent i per tant és un riu diferent ( ja que l'aigua que el conte sempre va canviant).

    ResponderEliminar
  2. Si, és cert. L'aigua d'un riu esta en constant moviment així que mai podrem tornar a banyar-nos en el mateix riu.
    Vist des de una altra perspectiva, sempre ens banyem en la mateixa aigua perquè tot i que la terra sigui molt gran, l'aigua sempre esta en contacte entre ella així que alhora que circula i marxa, també segueix estant.

    ResponderEliminar
  3. Molt bones amic Stylo.
    En la meva humil opinió, aquesta teoria d'Heraclit és herronia. Crec que ens podrem banyar més d'una vegada en un riu, es més, ens hi podríem banyar les vegades que vulguessim. Si, es cert que l'aigua es mou, i no es la mateixa, però el que es mou, es l'aigua, i no el riu. Es com si diguesim que no podem estar a la mateixa casa però amb persones diferents, que perquè hi hagin altres persones, ja no es la mateixa casa. El riu es sempre el mateix, passi l'aigua que hi passi, o com si no hi ha aigua.
    Així que tranquil amic, si et vols tornar a banyar en aquest gorg tan bonic, ho pots fer!

    ResponderEliminar
  4. Quina gran veritat amic stylo, ets un crack

    ResponderEliminar
  5. Quina gran veritat amic stylo, ets un crack

    ResponderEliminar
  6. Quina gran veritat amic stylo, ets un crack

    ResponderEliminar
  7. Quina gran veritat amic stylo, ets un crack

    ResponderEliminar