martes, 27 de octubre de 2015

Una vida amb obstacles és preferible a una sense?


Feta per: Nathan Drake

2 comentarios:

  1. Quan et plantegen aquesta pregunta per primera vegada, la resposta és rapida i senzilla. Òbviament és preferible una vida sense obstacles, on tot sigui més fàcil. Però, realment, això ens beneficia? Jo crec que no. Si no tinguéssim obstacles, no hi hauria cap forma pràctica d'aprendre i tampoc seríem com som. Quina gràcia tindria la vida si tot ens ho trobéssim fet?
    Considero que cadascú és com és i fa el que fa segons la vida que ha tingut i precisament això són els obstacles, un conjunt de successos i complicacions que has d'anar superant per arribar a aconseguir el que vols. A més a més, aprenem a còpia de cometre errors i assumir-los, cosa que fa reflexionar i canviar la nostra manera de pensar en segons quines situacions. Per tant, si no tinguéssim obstacles, el nostre pensament seria molt més limitat i no desenvoluparíem totes les competències.

    ResponderEliminar
  2. Mariona Pérez, 2n C31 de octubre de 2015, 0:59

    Una vida sense obstacles no seria millor que una vida amb. Aquesta primera és una utopia, ja que seria impossible d'aconseguir ja que el simple fet de néixer ja és un obstacle. Realment però, ens agradaria viure sense els plaers que et proporcionen els obstacles? Sentir-se ve una vegada els has afrontat i tenir l'esperança d'afrontar-ne d'altres. Segons la meva opinió no. Viure la vida comporta superar reptes, perdre'n, caviar el rumb del camí, saber triar... i sense obstacles això no seria possible.

    ResponderEliminar