martes, 27 de octubre de 2015

És necessari tenir molts diners per ser feliç?


Feta per: GMAN

2 comentarios:

  1. Mª Isabel Sánchez , 2onA27 de octubre de 2015, 11:36

    Personalment, crec que no és necessari tenir molts diners per ser feliç, només fa falta mirar al nostre voltant. Si ens detenim uns instants a pensar sobre el tema, és cert que la nostra societat gira actualment al voltant dels diners però, moltes de les persones que posseeixen una gran quantitat de diners no són pas felices. I per què? Perquè els diners no donen la felicitat. Com éssers humans que som, ens fan falta altre tipus de cosses no materials que ens aportin aquesta felicitat com per exemple l'amor, la companyia, l’amistat... Si una persona aconsegueix totes aquestes coses que realment l'omplen per dins aconseguirà ser feliç. El problema és que com he dit abans, la nostra societat està muntada al voltants dels diners i per tant ens fan falta i ens poden ajudar al dia a dia i per tant ser una mica més feliços. No obstant, una persona que no tingui diners, com per exemple sense anar-nos més lluny el Quart Món, poder ser perfectament felices perquè tenen un altre tipus de coses que depenen de l’individu i que el poder arribar a fer feliç.

    ResponderEliminar
  2. No, els diners no donen la felicitat. La gent més humil i sense diners aprén a valorar les petites coses o gestos més insignificants per alguns però que realment són molt importants, en canvi la gent que està podrida de diners es deixa corrompre per aquests i a vegades fins hi tot pel simple fet de tenir més poder econòmic es creuen amb el dret de poder mirar les altres persones per sobre l'espatlla perquè es pensen que són millors persones que les altres. Però no és així, es veritat però que els diners ajuden i faciliten el poder sobrepassar algunes situacions desagradables però alhora hem de prendre consciència sobre els valor i criteris morals; és a dir, no abusar de les coses, i els diners no són cap excepció.
    A més a més, podem veure que al país on vivim, sigui pobre o no, hi ha molta gent pobre, la riquesa està molt mal repartida, malauradament hi ha molta desigualtat tant a nivell econòmic com en d'altres. Tothom voldria tenir molts diners però un cop els tinguèsin, actuarien amb seny o els pujaria el poder al cap???Personalment opino que l'home és molt fàcil de manipular i deixar-se enganyar, per tant tots hauríem de pensar les coses dues vegades abans de llençarnos de cap a la piscina.

    ResponderEliminar